
Lunch
Te bestellen van 12:00 – 16:00 uur.
Keuze uit wit- of bruin brood.
Soep van de dag
Geserveerd met brood
Broodje Mozzarella
Met gegrilde groenten, pesto en pittenmix
Broodje Carpaccio
Met gemenge salade, Parmezaanse kaas en pittenmix
Broodje Pikante Kip
Met geroosterde paprika, ui en chilisaus. Licht pikant
Broodje Filet Americain
Van Slagerij De Bruin, met gekookt ei, gemengde sla en gepekelde uitjes
Broodje Tonijnsalade
Met kappertjes, gekookt ei, krokante ui, komkommer en tomaat
Uitsmijter
Van de plaat. Met ham, kaas of rosbief
Boerenomelet
Van de plaat. Met seizoensgroenten
Club Sandwich
Met kip, spek, komkommer, tomaat, aioli, gemengde sla en friet
De Buren 12-uurtje
Drie broodjes met kroket, tonijnsalade, gebakken ei en soep van de dag
Maaltijdsalades
Maaltijdsalade Carpaccio
Met Parmezaanse kaas, pittenmix, rode ui en pestomayonaise
Maaltijdsalade Caesar
Met maïskip, caesardressing, krokante uitjes, gekookt ei en Parmezaanse kaas
Maaltijdsalade Mozzarella
Met gegrilde groenten, pesto en pittenmis
Kids
Kindertosti Ham en Kaas
Met currysaus of ketchup
Poffertjes
Met poedersuiker
Kipnuggets met friet
Met appelmoes en mayonaise
Diner
Voorgerechten
Steak Tartaar
Met ui, augurk, gepocheerde eidooier en broodkrokant
Garnalencocktail
Met Hollandse garnalen, granaatappel en huisgemaakte whiskysaus
Bloemkool
In tempura gebakken, met cassave kroepoek en crème van ui
Hoofdgerechten
Eendenborstfilet
Met lak van whisky, rode biet, knolselderij en gevogeltejus
Entrecôte
Met seizoensgroenten, chimmichurry, aardappel crème en kalfsjus
Doradefilet
Op de huid gebakken. Met fregola pasta, geposte pompoen en antiboise
Open ravioli met aubergine
Met tomaat, knoflook, Ras el Hanout, Griekse yoghurt en koriander
Portie Friet
Maaltijdsalades
Maaltijdsalade Carpaccio
Met Parezaanse kaas, pittenmix, rode ui en pestomayonaise
Maaltijdsalade Caesar
Met maïskip, caesardressing, krokante uitjes, gekookt ei en Parmezaanse kaas
Maaltijdsalade Mozzarella
Met gegrilde groenten, pesto en pittenmis
Klassiekers
Kipsaté
Saté van kippendijen met seroendeng, cassave kroepoek, atjar tjampor en friet
Hamburger De Buren
Black Angus, knoflook, tomatensalsa, sla, cheddar, gebakken ui en friet
Kids
Kipnuggets met friet
Met appelmoes en mayonaise
Poffertjes
Met poedersuiker
Hamburger
Black angus, tomaat, sla en cheddar
Dessert
Baileys
Mousse van Baileys met macarons, pistache en rood fruit
Apfelstrudel
Met vijgen, vanillesaus en kaneelijs
Crème Brulee
Met vanille-ijs
Menu van de chef
Heerlijk wisselend menu. Samengesteld door onze chef:
Voorgerecht – Soep – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Nagerecht.
2 Gangen
3 Gangen
4 Gangen
5 Gangen

Lunch
Te bestellen van 12:00 – 16:00 uur.
Keuze uit wit- of bruin brood.
Soep van de dag
Geserveerd met brood
Broodje Mozzarella
Met gegrilde groenten, pesto en pittenmix
Broodje Carpaccio
Met gemenge salade, Parmezaanse kaas en pittenmix
Broodje Pikante Kip
Met geroosterde paprika, ui en chilisaus. Licht pikant
Broodje Filet Americain
Van Slagerij De Bruin, met gekookt ei, gemengde sla en gepekelde uitjes
Broodje Tonijnsalade
Met kappertjes, gekookt ei, krokante ui, komkommer en tomaat
Uitsmijter
Van de plaat. Met ham, kaas of rosbief
Boerenomelet
Van de plaat. Met seizoensgroenten
Club Sandwich
Met kip, spek, komkommer, tomaat, aioli, gemengde sla en friet
De Buren 12-uurtje
Drie broodjes met kroket, tonijnsalade, gebakken ei en soep van de dag
Maaltijdsalades
Maaltijdsalade Carpaccio
Met Parmezaanse kaas, pittenmix, rode ui en pestomayonaise
Maaltijdsalade Caesar
Met maïskip, caesardressing, krokante uitjes, gekookt ei en Parmezaanse kaas
Maaltijdsalade Mozzarella
Met gegrilde groenten, pesto en pittenmis
Kids
Kindertosti Ham en Kaas
Met currysaus of ketchup
Poffertjes
Met poedersuiker
Kipnuggets met friet
Met appelmoes en mayonaise

Diner
Voorgerechten
Steak Tartaar
Met ui, augurk, gepocheerde eidooier en broodkrokant
Garnalencocktail
Met Hollandse garnalen, granaatappel en huisgemaakte whiskysaus
Bloemkool
In tempura gebakken, met cassave kroepoek en crème van ui
Hoofdgerechten
Eendenborstfilet
Met lak van whisky, rode biet, knolselderij en gevogeltejus
Entrecôte
Met seizoensgroenten, chimmichurry, aardappel crème en kalfsjus
Doradefilet
Op de huid gebakken. Met fregola pasta, geposte pompoen en antiboise
Open ravioli met aubergine
Met tomaat, knoflook, Ras el Hanout, Griekse yoghurt en koriander
Portie Friet
Klassiekers
Kipsaté
Saté van kippendijen met seroendeng, cassave kroepoek, atjar tjampor en friet
Hamburger De Buren
Black Angus, knoflook, tomatensalsa, sla, cheddar, gebakken ui en friet
Kids
Kipnuggets met friet
Met appelmoes en mayonaise
Poffertjes
Met poedersuiker
Hamburger
Black angus, tomaat, sla en cheddar
Dessert
Baileys
Mousse van Baileys met macarons, pistache en rood fruit
Apfelstrudel
Met vijgen, vanillesaus en kaneelijs
Crème Brulee
Met vanille-ijs
Menu van de chef
Heerlijk wisselend menu. Samengesteld door onze chef:
Voorgerecht – Soep – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Nagerecht
2 Gangen
3 Gangen
4 Gangen
5 Gangen

Borrel
Te bestellen van 12:00 – 22:00 uur.
Brood
Met aioli en huisgemaakte kruidenboter.
Bitterballen: 8 / 12 / 16 stuks
Geserveerd met mosterd.
Bittergarnituur: 12 / 16 / 24 stuks
Met mayo, curry-en chilisaus
Vegatarische loempia’s: 8 stuks
Geserveerd met chilisaus en mayonaise.
Manchegokaas
Geserveerd met appel-peerchutney.
Warme nacho’s uit de oven
Met guacamole en tomatensalsa.
Kaasstengels: 10 stuks
Geserveerd met chilisaus en mayonaise.
Yakitori spiesjes: 6 stuks
Met sesamzaadjes en fijngesneden bieslook.
Camembert uit de oven
Met appel, peer, walnoten, vijgen en geroosterd brood.
Borrel
Te bestellen van 12:00 – 22:00 uur.
Brood
Met aioli en huisgemaakte kruidenboter.
Bitterballen: 8 / 12 / 16 stuks
Geserveerd met mosterd.
Bittergarnituur: 12 / 16 / 24 stuks
Met mayo, curry-en chilisaus
Vegatarische loempia’s: 8 stuks
Geserveerd met chilisaus en mayonaise.
Manchegokaas
Geserveerd met appel-peerchutney.

Borrelplanken
Rijkgevulde borrelplank geselecteerd door de chef, bestaande uit vlees, vis en vegetarische hapjes.
Klein
Groot
Borrelplanken
Rijkgevulde borrelplank geselecteerd door de chef, bestaande uit vlees, vis en vegetarische hapjes.
Klein
Groot

Wijnkaart
Sauvignon Blanc
Fruitig / kruidig.
Viognier
Rijk, droog, bloemig.
Chardonnay
Vol, rond.
Pinot grigio
Aromatisch, fris.
Coteaux bourguignons, chardonnay
Rond, mineraal.
Pouilly fumé, sauvignon blanc
Fris, rijk.
Bernardus chardonnay
Vol, boterig.
Rosé
Fris, bloemig, fruitig.
Amanova la rosa
Vol, aromatisch.
Aix rose
Subtiel, fris, aromatisch.
Aix magnum
Subtiel, fris, aromatisch.
Merlot
Fruitig, vol.
Cabernet sauvignon
Donker, vol, krachtig.
Pinot noir en coteaux
Verfijnd, kruidig, licht.
Rioja, tempranillo
Zwart fruit, sappig.
Barbera d’alba, nebbiolo
Rood fruit, verfijnde zuren.
Etim verema tardana
Zoet, stroperig.
Jove cava
Fris, licht, citrusfruit.
Champagne extra brut
Verfijnd, lange afdronk, fris.


Wijnkaart
Sauvignon Blanc
Fruitig / kruidig.
Viognier
Rijk, droog, bloemig.
Chardonnay
Vol, rond.
Pinot grigio
Aromatisch, fris.
Coteaux bourguignons, chardonnay
Rond, mineraal.
Pouilly fumé, sauvignon blanc
Fris, rijk.
Bernardus chardonnay
Vol, boterig.
Rosé
Fris, bloemig, fruitig.
Amanova la rosa
Vol, aromatisch.
Aix rose
Subtiel, fris, aromatisch.
Aix magnum
Subtiel, fris, aromatisch.
Merlot
Fruitig, vol.
Cabernet sauvignon
Donker, vol, krachtig.
Pinot noir en coteaux
Verfijnd, kruidig, licht.
Rioja, tempranillo
Zwart fruit, sappig.
Barbera d’alba, nebbiolo
Rood fruit, verfijnde zuren.
Etim verema tardana
Zoet, stroperig.
Jove cava
Fris, licht, citrusfruit.
Champagne extra brut
Verfijnd, lange afdronk, fris.
